top of page

Twitter da NFT'ye hoş geldin dedi!

Ecem Nil Günaydın

Profilimize buyur sevgili NFT...

Sen de mi be Twitter diyeceğimiz yeni bir özellik : Twitter Blue. Aslında izlerini geçtiğimiz yıl görmüştük fakat bu sıralar Twitter’a girdiğiniz de mavi kuşunuzun şöyle bir açıklama ile karşınıza çıkması daha da sık rastlanır hale geldi.


Premium üyelikler bir virüs gibi o platform senin bu platform benim geze dursun sonunda bizim kuşun ağzına da girdi. Yayınlanmamış özelliklere erişim olanağı sağlayan ücretli bir abonelik hizmeti yayınlayan Twitter: Yayınlanmış tweet'leri düzenleyebilir, reklamsız haberlerin keyfini çıkarabilir, daha uzun videolar yükleyebilir hatta daha da fazlasını yapabilirsiniz. NFT Profil Resimleri olarak bilinen en son deneysel özelliklerinden biri, iOS kullanıcılarının kripto cüzdanlarını bağlamalarına ve profil resmi olarak yüklemek için bir NFT seçmelerine olanak bile tanır.


Artık avatarımız da bir NFT olduğuna göre bize de yaratmak düşer. Bireysel avatarımızı yaratmak için, Amerika Birleşik Devletleri'nde ayda 3 ABD doları tutarıcığında ücretli bir Twitter Blue abonesi olmanız gerekiyor. 😊 Kaydolmak için Twitter'ın yan menüsünden özelliğe erişebilirsiniz. Hizmet ayrıca Avustralya, Kanada ve Yeni Zelanda'da da bulunuyor. Belki de onlar çoktan oluşturmuşlardır bile...

Twitter Blue'ya üye olduktan sonra , NFT özelliği şu anda yalnızca iOS'ta mevcut olduğundan Twitter'a bir iPhone'dan erişmeniz gerekebilir. Şirket, NFT profil resimlerinin daha sonra Android ve web sürümüne de geleceğini duyurdu.

Birkaç adımda Twitter Blue sahibi olmak :

1. NFT Seç'e ve cüzdanımı bağla'ya dokunun .

2. MetaMask, Coinbase Cüzdan ve Rainbow dahil olmak üzere NFT'lerinizi içeren cüzdanı seçin.

3. Cüzdanınıza yönlendirileceksiniz ve cüzdanınızı Twitter'a bağlamanızı isteyebilir.

4. Bağlantı sağlandıktan hemen sonra, NFT galerinizi görebilirsiniz.

5. Bir NFT seçin ve ardından gerektiği gibi yeniden boyutlandırın.

6. NFT'yi profil resminiz olarak eklemek için Bitti üzerine dokunun. Ve yeni NFT ‘nize hoş geldin diyinnn. 😊




189 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page