top of page

Popüler Dönem Dizileri Oyun Oluyor !

Ecem Nil Günaydın

Bildiğiniz üzere pandemi dönemi ile bir Netflix furyası oluştu. Ha önceden yok muydu? Tabii ki vardı, fakat insanlar eve kapandığından beri daha fazla içerik tüketmeye başladı. Haliyle bunun ekmeğini en çok yiyen platformlardan biri Netflix oldu. 🤭

Şimdi artan rakip platformlarla birlikte kendini yenilemeye hazırlanan Netflix , izlemekten keyif aldığımız birçok diziyi deneyimlememiz için bir oyun haline getiriyor. Geeked Haftası etkinliği kapsamında oyun servisine katmak istediği oyunları açıkladı bile! Bizde sizler için derledik , gelin birlikte göz atalım…

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix geçtiğimiz aylarda mobil oyun sektörüne adım atarak tüm dünyada yankı uyandırmayı başarmıştı.Bu oyunların içerisinde geçtiğimiz yıl top 10 ‘dan haftalarca düşmeyen The Queen’s Gambit’ ve La Casa De Papel gibi birçok dizi yer alıyor.

The Queen’s Gambit’ten esinlenerek The Queen’s Gambit: Chess isimli bir oyun çıkaracağı söylendi. 2022 yılı içinde kullanıcıyla buluşması beklenen oyun içerisinde , satranç dersleri almak ve arkadaşlarınızla online bir şekilde oynamak mümkün olacak. Meraklılarına oyunun Birleşik Krallık merkezli Ripstone tarafından geliştirildiğini de söyleyelim :)

Shadow and Bone: Destines

Fantastik severleri sevindirecek olan bu oyunla Shadow and Bone: Destines isimli RPG türündeki yapımda oyun furyasına katılıyor. Kullanıcıların dizide en sevdiği karakterleri oyunda kullanabilecekleri ve Grishaverse dünyasını keşfedebilecekleri de açıklandı. Buna ek olarak dizilerde yapamadığımız “gidişata yön verme “ seçeneği de oyuna dahil olacak.

Böylece sıkılmadan farklı sonlar keşfedebilme imkanına erişmiş olacağız.

Too Hot to Handle 🔥oyunu geliyor!

Dizilerden farklı olarak bir reality show olan Too Hot To Handle ‘ında oyunu geliyor. Yakın zamanda severleri ile buluşması planlanan oyunun Hırvatistan merkezli Nanobit tarafından sürüleceği aktarıldı.

İklim krizine dikkat çeken oyun: “ Terra Nil ” Sizlerle

Oyunun Güney Afrika merkezli olmasının yanı sıra , oyun içerisinde var olan iklim krizlerine dikkat çekeceği ve içerisindeki arazileri kullanıcılar tarafından ekolojik bir cennete dönüştüreceği açıklandı.


La Casa De Papel’de Sonunda Oyun Oldu!

Dünyada oldukça popüler olan dizi de mobil oyun furyasına katıldı. Yakında çıkması öngörülen oyunun içerisinde diziden farklı olarak kullanıcıların bir milyarderin kumarhanesini soyacakları açıklandı.

Bu ve bunun gibi daha pek çok oyun kullanıcı ile buluşmaya hazırlanıyor. Bu denli popüler olan dizileri oyunlar ile taçlandırıp deneyimi genişletmek akıllıca olmuş doğrusu. Halihazırda çıkamaya hazırlanan birçok kardeş platforma böylelikle fark atmış oldu sevgili Netflix.



235 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page